Privacyverklaring Klaver Giant Solar Systems

Uw privacy is belangrijk voor ons

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.
Klaver Giant Groep heeft deze privacyverklaring opgesteld als gevolg van de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Voor aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens Klaver Giant Groep van u verzamelt via onze interactie met u en via onze producten en hoe we die gegevens gebruiken.

SSL verbinding
Wanneer u gebruik maakt van ons contactformulier, worden uw gegevens versleuteld verzonden (https://) omdat de Klaver Giant Groep gebruik maakt van een SSL certificaat. De gegevens worden opgeslagen in de beveiligde omgeving van Klaver Giant Groep, waar ze vertrouwelijk worden behandeld en opgeslagen.

Verwerking van persoonsgegevens
De volgende persoonsgegevens van u worden verwerkt:
• voor- en achternaam
• adresgegevens
• telefoonnummer
• e-mailadres
• IP-adres
• Locatiegegevens
• Gegevens over uw activiteiten op onze website

Met welk doel verwerken wij persoonsgegevens?
Klaver Giant Groep verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
• Om u te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
• Om u te informeren over onze diensten en producten, als u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, is het mogelijk om u uit te schrijven via de desbetreffende link in de nieuwsbrief.
• Klaver Giant Groep analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
Klaver Giant Groep zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens
Klaver Giant Groep bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Klaver Giant Groep verkoopt uw gegevens niet aan derden. Klaver Giant Groep verstrekt deze uitsluitend aan derden als uw gegevens nodig zijn voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Met organisaties die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Klaver Giant Groep blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies
Klaver Giant Groep gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Klaver Giant Groep gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Wilt u weten welke persoonsgegevens wij precies van u vastleggen? Vraag dan gerust een overzicht bij ons op. U mag ons ook vragen om de persoonsgegevens die wij van u bewaren:
– aan te passen
– te verwijderen
– of over te dragen aan iemand anders.
Stuur uw verzoek naar marketing@klavergiant.nl, dan maken wij het voor u in orde.

Disclaimer
Klaver Giant Groep is gerechtigd de inhoud van deze privacyverklaring te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

Contactgegevens
Klaver Giant Groep
Handelskade 5
1713 HS Obdam
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 37148295

Opmerking
Deze privacyverklaring geldt voor de bedrijven die behoren tot de Klaver Giant Groep. Voor een overzicht van de verschillende bedrijven verwijzen wij u naar onze website: http://giant.giantict.nl/solartest/bedrijven-van-de-klaver-giant-groep/

Mei 2018

CONTACT OPNEMEN