Onze oplossingen

Continu ontwikkeling in de modernste technologie

Systeemintegratie

Gebouwen zitten boordevol techniek. Wij zorgen voor laagdrempelig gebruik, comfort en besparing door installaties slim met elkaar te laten communiceren. Dit realiseren wij door gebruik te maken van actuele technische oplossingen.

Regeltechniek

Regeltechniek

In een gebouw zijn veel geautomatiseerde processen aanwezig, denk aan verwarming, koeling en ventilatie. Wij ontwerpen en realiseren regeltechnische oplossingen om deze processen efficiënt te laten werken. Hierbij verzorgen wij het ontwerp, regelkasten, veldapparatuur en software.

KNX

KNX installaties

Wij automatiseren uw gebouw met bewezen hardware en software, zodat u een installatie met kwaliteit krijgt. Laagdrempelig in montage en hoogwaardig in functionaliteit.

Gebouwautomatisering

Met slimme hardware en software zorgen wij voor automatisch werkende gebouwinstallaties zonder zorgen. Verlichting, zonwering en het klimaat: installaties staan klaar wanneer u het nodig heeft!

Engineering

Techniek ontwikkelt zich in een razend tempo en de toepassingen worden steeds complexer. Wij vertalen uw wensen en eisen naar een complete technische omschrijving en tekeningen op basis van de juiste componenten en software.

High end Monitoring

Met toegang op afstand, gebruik van moderne technieken, hoog opgeleide technici en periodieke bewaking zorgen wij voor optimale beschikbaarheid van uw installaties en daardoor continuïteit van uw dagelijkse bedrijfsvoering.

CONTACT OPNEMEN