Over Klaver Giant Smart Buildings

Sterk gespecialiseerde, innovatieve partner voor het integreren van technische installaties van een gebouw

Klaver Giant Smart Buildings is als innovatieve partner gespecialiseerd in het integreren van technische installaties van een gebouw.

Gebouwautomatisering vormt een essentiële rol in steeds complexere technische toepassingen. Techniek verschuift van ‘hulpmiddel’ naar ‘levensbehoefte’; het is van vitaal belang voor individu en samenleving: techniek is onmisbaar. Door gebruik te maken van intelligente software en technische kennis zorgen wij voor een optimaal balans tussen comfort, gebruikersefficiency en energiebesparing.

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Klaver Giant Groep door de jaren heen

Klaver Giant Smart Buildings is onderdeel van Klaver Giant Groep en opgericht in 2004. Maar de roots van het bedrijf starten bij Klaver Technisch Bedrijf B.V. wat in 1923 is opgericht. Het bedrijf heeft zich in bijna 100 jaar ontwikkeld van winkel aan huis tot acht gespecialiseerde bedrijven. Samen zijn wij de Klaver Giant Groep!

Greep uit de certificeringen van Klaver Giant Groep

De bevestiging van onze focus op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving

 
Dekra VCA **
Dekra SCIOS
Dekra BRL 6000
Kwaliteitswaarborg bodembeheer SIKB
Hewlett Packard Enterprise solution provider - Gold Partner
kiwa gecertificeerd NCP borg

Maatschappelijk Verantwoord

Investeren in duurzaamheid

Al sinds 1923 is de Klaver Giant Groep een partij die binnen de regio West-Friesland een belangrijke maatschappelijke rol speelt. Dit doen wij met uiteenlopende zaken als werkgelegenheid, het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het sponsoren van regionale (sport)verenigingen.

Klaver Giant Groep wil een betrouwbare en degelijke partner voor haar klanten en een solide en stabiele factor binnen haar directe leefgemeenschap zijn. Continue aandacht voor de lange termijnrelatie en kwalitatieve en duurzame producten en diensten zijn daarbij de uitgangspunten waar de Klaver Giant Groep haar opdrachtgevers mee van dienst wil zijn.

CONTACT OPNEMEN